Nyhetsbrev nr.17 - 2021

Kylslaget och blåsigt, men solen tittar i alla fram!

April har varit lite trevande i vädret med både sommarvärme och vinterkyla ... Vi hoppas att det snart vänder och stabiliserar sig nu när vi vänder blad i kalendern på lördag till maj.

TÄNK PÅ VÅRA GRANNAR - Det har inkommit önskningar från Styringe Stall att vi alla måste tänka på att hålla hastigheten på vägen förbi stallet och hålla uppsikt på de som håller på med hästarna, barn som vuxna! Likaså måste vi skrika rejält "FOOORE" om man ser att utslaget på hål 17 är på väg in på rid-/träningsplanen till vänster om hålet (en hel del bollar har redan kommit in där i år).

LÄGESFÖRBÄTTRINGEN ÄNDRAS - Från i morgon 30 april ändras lägesförbättringen till endast 1 scorekort på finklippta delar av spelfältet - alltså EJ semiruff längre! Bunkerreglerna kvarstår ...

PAUSA GÄRNA EFTER 9 HÅL - men håll er plats i kön! Alla tillåts att fika/pausa i 7 minuter, men vi ser en tendens att man lätt "fastnar" med en gofika och trevliga samtal - fortsätt gärna fikan och samtalet på vägen ner till 10:ans tee - TACK på förhand!

TÄVLINGAR/VSOP/TRIVSELGOLF - Nytt datum ... inga arrangerade tävlingar (innefattande trivselgolf, vsop m.m.) före den 23 maj 2021. Ni hittar SGF:s rekommendationer här: https://golf.se/for-klubben/radgivning/Corona-riktlinjer-for-klubbar/tavlingsinformation/

ENSAMSPELARE OCH TVÅBOLLAR - Vi har sett att det ofta uppstår situationer där gäster eller medlemmar bokar sig ensamma eller som en tvåboll. Då det speciellt på helgerna är tajt med tider så förbehåller vi oss rätten att styra om i startschemat och lägga ihop dessa så det i största möjliga mån blir fulla fyrbollar = bättre flyt i speltempo och fler kan spela! Vill man spela ensam eller i en tvåboll så är störst chans till detta sent på kvällarna eller tidigt på morgnarna.

Var rädda om er själva och alla andra ni möter - gör skillnad - tvätta händer - håll avstånd 2 meter - följ uppsatta rekommendationer!

Ha en härlig helg! I helgen jobbar Anna-Karin 8-15 i shop/kansli - restaurangen har öppet 9-18 och där hittar ni Filip, Tilde, Jenni och Julia

Hälsningar / Magnus

Ladda elbil / hybridbil under golfrundan!

I mån av plats har vi möjlighet att erbjuda de som kör elbil eller hybridbil laddning under golfrundan. Det går bra att plugga in er laddningssladd i skåpet avsett för husbilar/husvagnar förutsatt att ni har egen adapter och förlängningskabel med er och att plats finnes. Husvagnar/husbilar har förtur i elskåpet.

Ni betalar 150 kr för att ladda bilen under golfrundan - detta ska betalas i shopen/receptionen eller swishas till 123 225 22 11, skriv laddning bil och golf-ID.

BOKNING AV LADDNINGSPLATS: För bokning av laddplats ring kansliet 035-384 00 (3 platser är tillgängliga)

Vi kan alltså INTE erbjuda gratis laddning (vi har uppmärksammat att fler och fler kopplar in sig i skåpet utan att tala om det för oss).

Elskåpet finns på övre parkeringen vid platserna avsedda för husvagn/husbil. Har ni frågor? Kontakta Magnus på 035-384 00

Testdag Callaway 10 maj

Callaway kommer på besök och visar upp årets modeller och du har möjlighet att prova klubborna nere på rangen.

Dag: Måndag 10 maj
Tid: 15.00-19.00

Tid måste bokas i shopen golf.shopen@telia.com eller 035-381 16

Shopen och kansliet har öppet 8.00-17.00 månd-torsd, 8.00-16.00 fredag och 8.00-15.00 lördag/söndag

Restaurangen har öppet alla dagar 9-18 och serverar dagens fredag-söndag, men det finns även en á la carte som gäller alla dagar.
Lunchmeny: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny
Á la carte: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

Vill du inte ha våra nyhetsbrev? Skicka då ett mail till info@holmsgk.se och berätta att du ej vill ha det så tar vi bort dig från maillistan!