Nyhetsbrev nr.15 - 2021

DÅ VAR VI IGÅNG ... och nu kommer värmen!

ÄNTLIGEN har vi öppnat! ... Dock med lite si-och-så-väder ... Men nu ser närmsta dagarna ut att bjuda på sköna vårtemperaturer och det syns tydligt på beläggningen. Det är i princip fullbokat (förutom mellantider) både lördag och söndag.

SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA LAGA NEDSLAGSMÄRKEN - Kan vi alla hjälpas åt att laga nedslagsmärkena på greenerna. Vi har endast haft öppet en vecka och det ser emellanåt bedrövligt ut! Om alla verkligen anstränger sig och lagar sitt märke och gärna tar ett eller två till så får vi mycket trevligare greener att putta på! TACK på förhand! Glöm ej heller eventuella torvor som ni gör på fairway/semiruff.

Restaurangen har öppet alla dagar 9-18 och serverar dagens fredag-söndag, men det finns även en á la carte som gäller alla dagar. Ni hittar lunchmeny här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/lunchmeny och Á la carte hittar ni här: http://www.holmsgk.se/se/restaurang-cafe/a-la-carte-meny

FÖRTYDLIGANDE FROSTREGLER - Det har nu varit frost 3 morgnar på raken och förhoppningsvis så var det sista frostnatten den gångna natten. Men skulle det vara frost på morgnarna framöver så är det samma regler som gäller som de senaste åren! Tider bokade under froststopp avbokas och man måste själv boka en ny tid - inga tider skjuts/flyttas framåt! Och INGA gräsytor får beträdas innan personalen ger klartecken. Inga egna bedömningar av dagg/frost.

Var rädda om er själva och alla andra ni möter - gör skillnad - tvätta händer - håll avstånd 2 meter - följ uppsatta rekommendationer!

Ha en härlig helg! I helgen jobbar Anna-Karin 9-15 i shop/kansli - restaurangen har öppet 9-18 och där hittar ni Filip, Tilde och Julia

Hälsningar / Magnus

NYA SPONSORER 2021

Inför detta året har vi fått in ett antal nya sponsorer som tillför klubben medel som alltid är välbehövliga. Vi hoppas de får chansen att visa upp Holms fina bana för sina kunder. Samtidigt passar vi på att tacka några långa och trogna sponsorer som valt att avsluta sin sponsring.

NYA SPONSORER 2021:

• Däck In / Däckteamet
  • Halmstad Västplåt
  • Krantz Brödbod
  • Mobile Integrator
  • Pro Treatment
  • Spot On Consulting
  • InPut Interiör

Avrådan tävlingar på klubben fram till 9 maj - uppdatering sker nästa vecka!

VI KOMMER ATT FÖLJA SGF:S OCH RF:S REKOMMENDATIONER och inte hitta på egna lösningar!

Som jag skrev ovan så har rekommenationerna spetsats till en del och såhär skriver SGF (Svenska Golfförbundet):

Stark avrådan från tävling

För närvarande råder väldigt stor smittspridning i Sverige och sedan 1 mars 2021 avråder FHM starkt alla idrotter från att arrangera tävlingar, med undantag för yrkesmässig idrott. För SGF är det självklart att följa denna avrådan. Tillsvidare gäller därför SGF:s starka rekommendation att inte genomföra någon tävlingsverksamhet alls i Golfsverige. Undantag är tävlingar som faller inom RF:s och SGF:s definition av yrkesmässig idrott.

SGF har också beslutat att inte arrangera några förbundstävlingar (A- och B-tävlingar) förutom de tävlingar som klassas som yrkesmässig idrott, och inga tävlingar registreras heller i SGF Golf Ranking.

Tävlingsavrådan gäller just nu till och med 9 maj. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis. GIT Tävling får ej användas av klubbarna!

Detta är som sagt en stark och tydlig avrådan. Eventuella egna initiativ för att kringgå detta, från enskilda golfspelare eller klubbar, utsätter golfklubbarna för en risk att klandras och riskerar att golfsporten som helhet stämplas som illojal i en svår tid. I värsta fall kan det påverka vår möjlighet att få kunna spela golf överhuvudtaget under pandemin.

Shopen och kansliet har öppet 9.00-17.00 månd-torsd, 9.00-16.00 fredag och 9.00-15.00 lördag/söndag