Nyhetsbrev 49 - 2019

1:a advent stundar

2:a söndagen i advent är det andra ljuset tänt ... vi närmar oss lucia och juletid! Det behövs många ljus för att lysa upp dagens gråväder ... men håll ut - bara 16 dagar kvar till Vintersolståndet, sen vänder det och blir ljusare!

PÅ RANGEN GÄLLER SJÄLVPLOCKNING
Idag stänger Uffe bollautomaten för säsongen, men det kommer ligga bollar ute på fältet att plocka. OBS! Var försiktiga om ni är flera och tränar samtidigt och försök samordna plockandet!

SHOPEN JULÖPPET 21-22/12
Lördag & Söndag den 21-22/12 håller Uffe julöppet i shopen för alla som vill köpa en golfjulklapp. Vill man köpa presentkort går det även bra att göra närsom via mail shopen@holmsgk.se eller ring Uffe på 070-858 41 52, Uffe skickar hem Presentkort om ni vill! Betalning via SWISH 123 699 12 85 (Shopen) eller Faktura enligt ö.k. med Uffe.

VI PÅMINNER EN VECKA TILL - FAKTUROR ÅRSAVGIFT DEL 1 - 2020 (Fullvärdiga + Vardags)
Tyvärr är det som vanligt en hel del som missat förfallodatumet som var den 4 november 2019 för de flesta! Vi hoppas och tror att de som missat bara har väntat på novemberlön och betalar in nu! Har ni av någon anledning slarvat bort fakturan eller inte fått den så kan ni bara höra av er till mig på magnus@holmsgk.se så mailar jag en ny som PDF-fil.

JULKLAPPSTIPS - Köp Golfhäftet

Köper ni Golfhäftet 2020 under julkampanjen fram till den 31 december får ni 30 dagars Storytel/Ztory på köpet!

Vid köp av 2st Golfhäftet 2020 får ni dessutom välja EN gåva. Välj mellan ett par strumpor, handduk eller golfhandske!

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Du beställer enkelt genom att:

• beställ via klubbens mail info@holmsgk.se
  • kontakta Kansliet på tel 035-38400 eller Magnus på 070-3536447
  • betalning via faktura eller SWISH 123 225 22 11 (Holms Golfklubb AB) om så överenskommes

SPONSORER 2020 SÖKES - små som stora!

Alla klubbar och föreningar har en lång önskelista om investeringar, förbättringar, inköp, åtgärder som ofta kräver större finansiella medel än vad medlemsavgifter och ordinarie intäkter räcker till. Därför är våra sponsorer GULD värda! Ett stort TACK till alla er som redan sponsrar klubben på ett eller annat sätt!

Vi skulle vilja ha FLER sponsorer - små som stora ... Är DU egen företagare? Känner du någon golfande företagare eller någon icke-golfande företagare som brinner för föreningsliv? Hör av dig till oss då så vi kan kontakta dem för ett möte.

Är DU den medlemmen som ser till att sponsorn tecknar ett avtal med oss och sponsrar klubben så kommer du att belönas med en premie i form av 2 greenfeebiljetter (fullvärde värt 1100 kr) som du kan nyttja och visa upp vår fina bana för vänner från andra klubbar, värvar du dessutom en ny medlem utöver detta ... premieras du ytterligare med 1 greenfeebiljett + 2 luncher i restaurangen!

Har du ett tips? Eller rent utav ett konkret förslag? Meddela oss! Vi anpassar sponsringen efter sponsorns egna önskemål!

Maila på magnus@holmsgk.se eller ring Magnus (efter den 24/11) på 070-3536447

ÖPPETTIDER