Nyhetsbrev 46 - 2019

En månad kvar till lucia!

Skönt att tiden går fort när det är en mörk och kall period! Snart Lucia och därefter jul ... innan vi vet ordet av så står vi inför en ny säsong på Holms GK 2020. Veckobrevet kommer idag onsdag istället för som annars mestadels på torsdagar ... anledningen är att jag kommer att ha semester 10 dagar och åka till Belek och spela lite härlig golf i värmen! Så nästa vecka hör ni inget av mig ... och frågor på klubben besvaras av Uffe som även kör igång JULREAN ute i Haverdal (Läs mer nedan). Nästa veckobrev kommer 28/11!

SPONSORER 2020 SÖKES

Alla klubbar och föreningar har en lång önskelista om investeringar, förbättringar, inköp, åtgärder som ofta kräver större finansiella medel än vad medlemsavgifter och ordinarie intäkter räcker till. Därför är våra sponsorer GULD värda! Ett stort TACK till alla er som redan sponsrar klubben på ett eller annat sätt!

Vi skulle vilja ha FLER sponsorer - små som stora ... Är DU egen företagare? Känner du någon golfande företagare eller någon icke-golfande företagare som brinner för föreningsliv? Hör av dig till oss då så vi kan kontakta dem för ett möte.

Är DU den medlemmen som ser till att sponsorn tecknar ett avtal med oss och sponsrar klubben så kommer du att belönas med en premie i form av 2 greenfeebiljetter (fullvärde värt 1100 kr) som du kan nyttja och visa upp vår fina bana för vänner från andra klubbar, värvar du dessutom en ny medlem utöver detta ... premieras du ytterligare med 1 greenfeebiljett + 2 luncher i restaurangen!

Har du ett tips? Eller rent utav ett konkret förslag? Meddela oss! Vi anpassar sponsringen efter sponsorns egna önskemål!

Maila på magnus@holmsgk.se eller ring Magnus (efter den 24/11) på 070-3536447

ÅRETS STORA GOLFREA ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Nu slår vi ihop oss med Haverdals GK på en maxad rea med riktigt bra priser.

När? 21-24 November Var? Haverdals GK

Öppettider: Tor-Fre: 10-19 Lör-Sön: 10-15

Kläder = 50-70%
Skor = 30-70%, över 550 par skor ska bort!
Bagar = 30-50%
Klubbor = 30-50%, alla stora varumärken!
Mängder av Titleist & Callaway wedgar = 30-50%

Allt ska bort!      Välkomna!

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag INGA BESTÄMDA TIDER - RING OCH KOLLA INNAN