Nyhetsbrev 45 - 2019

Vintertid på riktigt!

Var det fler än jag som såg att det kom snöflingor häromdagen? Dessutom har det blivit betydligt kyligare ... men för de som vill spela vintergolf är första 9 öppna med för dagen nyklippta vintergreener - ordinarie greener stängda för säsongen.

VINTERGREENER + SLAGMATTA PÅ FAIRWAY
Som sagt så kan ni spela hål 1-9, men observera att ni måste använda slagmatta på fairway fr o m nu!

FREDAG 8 NOVEMBER FLAGGAR VI PÅ HALV STÅNG
För att hedra en kollega till banarbetarna som i slutet av september förolyckade sig i sitt arbete på Barsebäcks GK flaggar vi på halv stång under fredagen då begravningen äger rum.

ÅRETS STORA GOLFREA ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Nu slår vi ihop oss med Haverdals GK på en maxad rea med riktigt bra priser.

När? 21-24 November Var? Haverdals GK

Öppettider: Tor-Fre: 10-19 Lör-Sön: 10-15

Kläder = 50-70%
Skor = 30-70%, över 550 par skor ska bort!
Bagar = 30-50%
Klubbor = 30-50%, alla stora varumärken!
Mängder av Titleist & Callaway wedgar = 30-50%

Allt ska bort!      Välkomna!

TRÄNING - LEKTIONER I VINTER med Uffe - PÅ GOLFARENAN

Uffe ger denna vinter lektioner på Halmstad Golfarena för Holms medlemmar. Kostnad 40 minuter 550 kr (inkl. bollar), har du som Holmare även medlemskap på arenan betalar du 500 kr för lektionen.

Bra möjlighet för alla att hålla svingen igång! Uffe har varit på en mycket intressant utbildning i höst och är sugen på att ge er nya tips och coaching!

Ni bokar lektion genom att ringa eller sms:a Uffe på 070-858 41 52 (ej bokn.bar online på arenan).

Tider 17/10-24/12 + 12/2-7/3

Svensk Golf – Viktigt meddelande!

Eftersom Svensk Golf övergår till en prenumererad tidskrift 2020 har Holms GK inlett ett samarbete med Svensk Golf.

På detta vis får alla Holms GKs medlemmar ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även Holms GK får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration. Detta bidrag är tänkt till klubbens juniorverksamhet.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk: 

https://www.dintidning.se/SG8018 

*Svensk Golf slutar att utkomma som gratistidning i maj 2020. Ordinarie pris för prenumerationen kommer vara 399 kr. 

Nytt om Svensk Golf:

Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör vi genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna. 

Vad händer med Svensk Golf under 2020?

Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?
Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att "inspirera dig till bättre golf". Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige. Vi lägger mycket krut idag på våra olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område vi vill vässa ytterligare för att kunna ge vår läsekrets ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Vi vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

 

Vilka innehållsmässiga fokusområden får nya Svensk Golf?
Alla våra läsarundersökningar ger ett tydligt kvitto på att vår läsekrets uppskattar Golfskolan med alla dess olika instruktionsavsnitt, våra utrustningstester samt våra banbesök och reportage från Golfsverige. Det är tre viktiga områden för oss att producera ännu bättre innehåll om. Självklart ska du också få möta de mest intressanta svenska golfprofilerna, från proffs till unika eldsjälar, och så ska vi krydda läsupplevelsen med riktigt bra berättelser från när och ibland även fjärran.

Du tecknar din prenumeration av Svensk Golf via nedan länk: 

https://www.dintidning.se/SG8018 

 

Golfhäftet 2020 - Julkampanj - Köp dina julklappar redan nu!

Julkampanj på Golfhäftet! 

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. Här hittar du de golfbanor där du kan spela, http://www.golfhaftet.com/sv/golfbanor/ 

Julkampanjen! Köp 2 Golfhäftet 2020 för 990 kronor och få en gåva + en månads Storytel per Golfhäftet på köpet! 

Torsdag den 24 oktober startade Golfhäftets Julkampanj. Kampanjen är framtagen som stöd till klubben för att starta försäljningen av Golfhäftet 2020. Kampanjen är mycket uppskattad och passar perfekt som julklapp. Gåvor att välja mellan är: golfstrumpor, golfhandduk eller golfhandske.

Dessutom ingår även en månads Storytel per Golfhäftet köp under kampanjperioden. Gäller både vid köp av 1 eller 2 kort! Kampanjen pågår mellan 24/10 och 31/12 

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av klubben! 

Köper du Golfhäftet inkl PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS-tider. Tiderna då PLUS gäller, publiceras på https://www.golfhaftet.com/sv/plus/tider/ eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du till för 199 kronor. 

Du beställer enkelt genom att: 

  • Komma upp till klubben och köpa (ring innan och checka av att vi är där, eller bestämma en tid för köp så möts vi där!)
  • Ring kansliet och beställ 035-384 00 (eller till Magnus på 070-35 36 447, går även bra med sms)
  • Eller så mailar du till magnus@holmsgk.se
  • Betalning sker på plats, via SWISH 123 225 22 11 eller via faktura - DU väljer!

Catering från Holms Golfrestaurang

VILL NI SLIPPA LAGA MATEN SJÄLVA TILL ERA BJUDNINGAR?

Önskar ni catering under hösten/vintern så fixar Filip det mesta efter era egna önskemål, antingen för hemkörning (tillkommer avgift på 250 kr) eller avhämtning! Priser på catering beror såklart på vad ni vill beställa. Beställningar och frågor om catering tas emot på mail till Filip på filip@holmsgk.se

Kontakt - Öppettider - Övrigt

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag INGA BESTÄMDA TIDER - RING OCH KOLLA INNAN
Lördag-Söndag STÄNGT

Ha en trevlig hösthelg! // Magnus

Kansli/Tidsbokning: 035-384 00 info@holmsgk.se
Greenkeppers/Banan: 035-384 89 stefan@holmsgk.se
Shopen: 035-381 16 shopen@holmsgk.se
Restaurangen: 035-380 81 filip@holmsgk.se