Nyhetsbrev 41 - 2019

Regntunga skyar med klass 1 varning!

Idag väntas stora mängder regn i södra Halland. SMHI har gått ut med klass 1 varning. Vi kommer att avvakta eftermiddagens och kvällens nederbörd innan vi tar ett beslut om banans status för helgen.

NI SOM BOKAT SPEL I HELGEN
Skulle det vara så att vi bedömer banan ospelbar efter det förmodade regnet som ska komma under dagen och ikväll så kommer ni att få ett besked via mail tidigt i morrn bitti. Hör ni inget så är banan öppen. Dock så är kansli, shop och restaurang stängda i helgen. Scorekort finns uppe vid självbetjäningen och det går även att skriva ut egna i terminalen. Fika? Då restaurang/café har stängt för säsongen får man ta egen fika med sig eller köpa kaffe/dryck, choklad etc. i varu- och kaffeautomaten.

ÄNDRADE ÖPPETTIDER KANSLI/SHOP

Måndag-Fredag är shop/kansli endast bemannat under förmiddagarna. Telefon 035-384 00 når ni oss på mellan 8-16. Helgerna håller shop/kansli nu stängt för säsongen (Uffe återkommer med info om ytterligare REA)

KLUBB 55 FRIVILLIGT SPEL
För de som vill kommer klubb 55 fortsätta träffas för spel så länge det går under hösten/vintern. Inget organiserat spel eller bokade tider, men 9,00 torsdagar är det samling så går man sedan ut löpande. Den som känner sig manad håller i spelet för dagen.

GOLFBILSFÖRBUD TILLSVIDARE
Vi inför idag på nytt golfbilsförbud tillsvidare.

DAGS ATT FAKTURERA ÅRSAVGIFTER FÖR 2020
Med start idag och på måndag så kommer jag fakturera ut årsavgifterna för 2020. Denna höstomgång gäller som vanligt Fullvärdiga Medlemmar (50% av avgiften för er som ej har autogiro) och Vardagsmedlemmar (50% av avgiften för er som ej har autogiro). Första dragningen för er med autogiro (Fullvärdiga & Vardags) blir 31/10 och håller på till 30/9-2020. Likaså kommer städavgift 200 kr för 2019 att läggas på denna faktura för samtliga Fullvärdiga/Vardagsmedlemmar som ej deltog på städdagen eller gjort annat ideellt arbete under året.

Övriga medlemmar (student, greenfee, företag kommer att faktureras i mars 2020).

Catering från Holms Golfrestaurang

VILL NI SLIPPA LAGA MATEN SJÄLVA TILL ERA BJUDNINGAR?

Önskar ni catering under hösten/vintern så fixar Filip det mesta efter era egna önskemål, antingen för hemkörning (tillkommer avgift på 250 kr) eller avhämtning! Priser på catering beror såklart på vad ni vill beställa. Beställningar och frågor om catering tas emot på mail till Filip på filip@holmsgk.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag FÖRMIDDAGAR
Fredag FÖRMIDDAG