Nyhetsbrev 40 - 2019

Låg beläggning på banan - men toppkvalitet!

Då har vi med raska kliv stigit in i oktober. Tempen har sjunkit drastiskt och idag har vi bara ensiffrigt på termometern. Dags att klä på sig rejält om man ska ut och spela! Banan har torkat upp fint på nytt efter regnandet förra veckan. Så den är nu i ett fint höstskick - så passa på att spela härlig höstgolf och ta gärna med er vännerna hit för att visa upp vårt fina Holm!

OBS! MÅNDAG 7/10 ÄR VATTNET AVSTÄNGT HALVA DAGEN
Beroende på att vi ska byta hydrofor och montera nya vattenfilter på måndag den 7/10 så kommer vattnet att vara avstängt, likaså samtliga toaletter i kanslibyggnaden. Det är avstängt minst halva dagen eller tills dess att montering är klar.

FROSTRISK I HELGEN
Som det ser ut just nu i prognosen så är det stor frostrisk både lördag & söndag. Jag har redan nu justerat alla morgontider på lördag och meddelat berörda. Första start lördag blir tidigast 9,25. Skulle det vara frostvitt på lördag morgon är det TOTALT FÖRBJUDET att beträda gräsytor på hela banan inklusive övningsgreen och övningsfält. Rangen (med mattor) är ok!

OBS! Skulle det vara frost även klockan 9,25 så anses bokad tid under froststängt vara förbrukad och man får boka om sin tid själv till senare på dagen, vi förskjuter inga tider.

FRÅN 1 OKTOBER BOLLRÄNNA innan 8.00 och efter 17.00

ÄNDRADE ÖPPETTIDER KANSLI/SHOP
Måndag-Torsdag 9.00-16.00
Fredag 9.00-15.00
Lördag-Söndag 9.00-14.00 (sista helgen som det är öppet med bemannat kansli)

KLUBBENS/MOTORHALLANDS FLAGGTÄVLING SÖNDAG 6 OKTOBER
Idag kommer Flaggtävlingen lottas och första start kommer att gå först klockan 9,30 pga stor frostrisk, skulle det vara frost även 9,30 så går vi ut så snart det går efter det och försöker trycka ihop bollarna så mycket det bara går så alla 84 kommer runt innan mörkret träder in ca 18,15.

GRATTIS TILL JON RUTHSTRÖM
Vi säger GRATTIS till Jon som lyckades försvara titeln som Matchplay-kung här på Holms GK, finalen avgjordes på sista hålet mot Marie Karlsjö där Jon sänkte en ca 12 metersputt för vinst!

Restaurangen stänger för säsongen / Catering

Filip med personal hälsar och tackar för denna säsongen! Nu på söndag 6/10 blir sista dagen vi håller restaurangen öppen med lunch och fika.

Pga. den just nu låga beläggningen och kyliga vädret så är det ej lönsamt eller försvarbart att hålla restaurangen öppen.

Så fr.o.m. måndag 7/10 får man ha egen fika med sig eller köpa kaffe/dryck, choklad etc. i varu- och kaffeautomaten.

CATERING

Önskar ni catering under hösten/vintern så fixar Filip det mesta efter era egna önskemål, antingen för hemkörning (tillkommer avgift på 250 kr) eller avhämtning! Priser på catering beror såklart på vad ni vill beställa. Beställningar och frågor om catering tas emot på mail till Filip på filip@holmsgk.se

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag 9,00-16,00