Nyhetsbrev 37 - 2019

Nu vill vi inte ha mer regn detta året!

Som ni säkert alla noterat så har det regnat och regnat till och från under en längre tid nu! Det har kommit ca 120 mm regn de senaste 10 dagarna vilket är för mycket för vår fina bana på Holms GK. Därför har vi fått stänga banan för spel ett par ggr. och detsamma gäller idag torsdag 12/9.

Självklart hoppas vi att vi kan öppna banan i morgon fredag igen, beror lite på vad som händer med det lilla regnområde som ska komma in i natt. Ny info om fredag och helgen kommer i morrn bitti via sociala media och hemsidan.

TISDAG 17 SEPTEMBER STÄNGER KANSLI/SHOP KL 14.45 - PERSONALMÄSTERSKAP
Nu på tisdag ska personalen här på Holm göra upp om den åtråvärda titeln Personalmästare! Undertecknad som just nu innehar titeln ska försöka att försvara den ... därav stänger vi lite tidigare i shop/kansli på tisdag eftermiddag, men restaurangen är öppen till ca 17-18.

GOLFBILSFÖRBUD VECKAN UT T.O.M 15/9
Till att börja med har vi infört golfbilsförbud fram till söndag pga vätan. Vi gör då ny bedömning om när vi kan släppa på bilar igen.

TA EN SVÄNG UT TILL UFFES GOLFSHOP! STOR REA
Passa på och fynda i shopen! Uffe har nu startat en stor höstrea med fantastiska erbjudanden med rabatter på det mesta i sortimentet (se annons nedan). Öppet 8-16 fredag, 8-15 lördag-söndag)

ADRESSÄNDRINGAR inför fakturering - sista datum för ändring 30/9
Av erfarenhet är det ganska många som flyttar/byter adress under en säsong och bara om ett par månader är det dags för mig att fakturera 2020 års avgifter. Därför skulle jag uppskatta om så många av er som möjligt har uppdaterat era adresser om ni förändrat dem! Detta gör ni enklast själva i Min Golf eller maila mig på magnus@holmsgk.se

KLUBBENS/MOTORHALLANDS FLAGGTÄVLING SÖNDAG 6 OKTOBER ÖPPEN FÖR ANMÄLAN
Anmälan är öppen för säsongens sista tävling ... även i år delvis sponsrad av Motorhalland - anmälan gör du på Min Golf via: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=1828085

Hösterbjudande 2019/2020 - NY fullvärdig medlem - VÄRVA EN NY MEDLEM = PREMIE

Har ni vänner eller bekanta som funderar på att byta klubb till 2020 - då har de årets chans att göra det redan nu. De spelar fritt resten av 2019 och hela 2020 för endast 5900 kr (490 kr/mån via autogiro). Anmälan om medlemskap gör de på: http://www.holmsgk.se/se/klubben/medlemskap/ansokan-om-medlemskap

Värvar du en ny fullvärdig medlem får du 1 st greenfeebiljett + 2 lunchbiljetter! Den som blir medlem måste uppge DIG som värvare vid ansökan!

KLUBB 55 - nästa omgång tisdag 17 september (OBS DAG) gemensam start 8,34

Klubb 55 är ett gäng glada medlemmar som samlas för 18 hål golf till största del på torsdagar (avvikelser kan förekomma - se spelprogram via länken nedan). Lottning sker kl. 08.00 (kom i god tid) och gemensam start kl. 08.30. Alla i klubben som är 55 år eller äldre är välkommen att delta.

Vi kommer att spela i två klasser under våren och hösten:
A‐klassen Hcp 0 – 18,5 B‐klassen Hcp 18,6 – 54
Du spelar i den klass du inleder årets tävling.

NI HITTAR MER INFO OCH SENASTE RESULTAT HÄR >> http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/klubb-55

Väl Mött / Lotta Bengtsén

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag 8,00-17,00