Nyhetsbrev 3-2020

Gräset växer i januari - säsongen närmar sig!

Då är vi redan framme i slutet av januari och som alla märkt är det nästan läge att ta fram gräsklipparen i trädgården! Vädret är lite upp och ner just nu så vi får väl se vad som händer framöver om det kommer några bakslag med snö och kyla eller ej. Ni kommer idag kunna ta del av grunderna för vårt gedigna tävlings- och eventprogram nedan. Jag hoppas ni känner att det kommer finnas ett utbud som på något eller några sätt passar ALLA! Känns som vi har ett roligt och händelserikt år framför oss. Låt oss göra det till det bästa året! Eller vad säger ni?

I nästa veckas nyhetsbrev kommer jag berätta om nyheter avseende upplägget av Klubb 55 och VSOP - förändringar till det bättre och roligare! Nyfikna?

TÄVLING - GISSA-ÖPPNING (WOW 70 bidrag inskickade än så länge!)
Fortsätt plocka fram meteorologkunskaperna och berätta för oss när vi tänker öppna banan med ordinarie greener och slinga!? Vi ska i år hjälpa er lite på traven ... vi kommer öppna banan en dag framöver på ett helt klockslag (9,00  10,00  11,00 osv ...) så ni behöver EJ gissa på typ 12,17 eller 11,34 osv.

Gissa datum & klockslag för tee off så har du chansen att vinna 10 st luncher i vår fina Golfrestaurang värda ca 1000 kr, samt 1 ex av Genväg till golfens regler värd 129 kr. (OBS! endast 1 gissning/person - skulle fler än 1 gissa samma dag och samma tid får alla som gissat rätt pris!)

Ert bidrag skickar ni in via formuläret på: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/tavling-nar-oppnar-banan-2020

Hetast än så länge i år är nedan 5 tävlande (ni hittar hela listan via länken ovan):

7 mars 11.00 Eva Kristiansson
9 mars 10.00 Emil Falkevik
9 mars       10,00      Jimmie Tschander
13 mars 11,00 Martin Floris
14 mars 9,00 Henrik Salomonsson

Ha en trevlig helg!

Magnus / Klubbchef

Holms Minigolf Masters 2020

VÄLKOMNA TILL HOLMS MINIGOLF MASTERS 2020

Vi kör en trivseleftermiddag/kväll på Japans Minigolf (inomhus) ute på Flygstaden. Vi spelar 2 rundor (36 hål) och fikar kaffe + bulle.

Kostnad: 120 kr (inkl fika)
Tid: 16,00-19,00
Dag: Söndag 23 februari
Anmälan: senast söndag 9 februari kl 18,00 - anmälan gör du på: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=2258202

Betalning sker på plats. Klubbor finns att låna gratis. Vill man ha sin egen putter går det utmärkt!

Vi korar under kvällen 1 herrmästare och 1 dammästare i minigolf.

En rolig eftermiddag/kväll i gemenskapens tecken ... jag lovar att det blir både spikar och 10:or. För er som inte kan minigolfreglerna gås dessa iegnom innan vi startar.

Vi ses väl!?

Tävlings- och eventutbud 2020

Nu har vi lagt grunderna för 2020 gällande tävlingar och lite events. Som jag aviserat tidigare försvinner Ostslaget efter 20 år - vi tackar Kvibille Mejeri och den ideella föreningen Ostslaget för alla fantastiska år ihop! Vi kommer även att pausa Barncancergolfen under 2020 och får se om vi kan återkomma med den under kommande år.

Nedan ser ni årets utbud med datum som ni kan planera in i era kalendrar (kommer att läggas upp i Min Golf under kommande veckor och finnas tillgängliga i klubbens kalender framöver).

• 2-3 maj - SENIOR TOUR H50
  • 10-12 maj - klubbresa till Timmendorfer Strand - Tyskland (fullbokad 53 personer)
  • 17 maj - NY TÄVLING - Fyrmannascramble - VI BLANDAR OCH GER (Man anmäler sig genom singelanmälan och vi lottar ihop lagen, du vet inte innan lottningen är gjord vem du spelar med ... kul för gemenskapen!)
  • 19 maj - ÅLDERSSEIESPEL D70
  • 20 maj - SPONSOREVENT för klubbens sponsorer
  • 24 maj - GREENKEEPERS REVENGE - Vi upprepar denna tävling då våra bankillar busar till det för oss på banan - i år utlovar de mycket fler hinder och svårigheter!
  • 7 juni - SGF TEEN TOUR FIRST
  • 5 juni - AfterWork-GOLF
  • 9 juni - OLDGIRLS - öppen damtävling för hela Halland, damer 50+
  • 11 juni - TVÅKLUBBEN VÅR
  • 12 juni - HALMSTAD LÅNGGOLF
  • 19 juni - MIDSOMMARGOLFEN
  • 2 juli - HOLMAVECKAN - TÄVLING 1
  • 3 juli - HOLMAVECKAN - UFFES TÄVLING
  • 4 juli - HOLMAVECKAN - JM:s SEMESTERSLAGET
  • 5 juli - HOLMAVECKAN - TÄVLING 4
  • 10 juli - AfterWork-GOLF
  • 24 juli - AfterWork-GOLF
  • 3 augusti - ÅLDERSSERIESPEL H50
  • 5 augusti - ÅLDERSSERIESPEL H70
  • 7 augusti - AfterWork-GOLF
  • 13 augusti - ÅLDERSSERIESPEL D50
  • 15-16augusti - KM FÖR ALLA (KLUBBMÄSTERSKAP)
  • 28 augusti - ÅLDERSSERIESPEL H22
  • 30 augusti - NY TÄVLING - HOLMS LADIES INVITATIONAL (alla damer på Holm får bjuda med sig vem de vill som spelpartner, vi spelar ett lagspel i 2-mannalag)
  • 3 september - TVÅKLUBBEN HÖST
  • 10 september - ÅLDERSSERIESPEL H60 OCH H75 SAMMA DAG
  • 20 september - KÖRV FÛR ALLE
  • 23 september - SPONSOREVENT för klubbens sponsorer
  • 27 september - FINAL VSOP ONSDAG/LÖRDAG
  • 4 oktober - MOTORHALLANDS FLAGGTÄVLING

Som ni ser ett gediget utbud av aktiviteter som passar alla på något sätt! Lägg till det VSOP och Klubb 55 som vi kommer anpassa för alla till det bättre också ... läs mer nästa vecka!