Nyhetsbrev 27 - 2019

Vart tog vädret vägen? Utmanande vindar ...

Busväder inleder tävlandet idag på Holmaveckans första dag - vi kör som vanligt företagsgolf med Sandå nu på förmiddagen och i eftermiddag ny shotgun - JENSEN SÄNGAR - SLAGGOLF med 71 startande, det vankas 20 m/s i byarna och regn, så håll i hatten alla som spelar! Vi får ta prognoserna som de kommer denna veckan ... vädret härdar! LYCKA TILL alla som ska tävla!

Nästa vecka ... varför inte bjuda med er vänner från andra klubbar och visa upp vår fina klubb, restaurang och bana? Spelar de med dig som medlem (fullvärdig) så får de ju faktiskt greenfee & lunch för 495 kr!

Fr.o.m. 1 juli ändrar vi stängningstid månd-torsd i shopen/kansliet till kl 17.00 och fr.o.m. 1 juli råder rökförbud på vår uteservering.

EFTERLYSNING TILL FREDAG 5/7: Antingen söker jag en markör till Uffes Golfshops tävling starttid kl 9,00 eller ett tävlande LAG (2 pers) då vi fått ett avhopp och är udda lag. Som markör spelar du med i bollen utom tävlan. Som tack för hjälpen som markör bjuder vi dig på lunch! Hör av DIG snarast - eller hör av ER om ni vill vara med och tävla!? 035-38400 eller 070-35 36 447

SPÖA UFFE PÅ HÅL 15 - HOLMAVECKAN
Uffe utmanar er på hål 15 på fredag nästa vecka under shopens fyrboll bästboll. Köp ett presentkort i shopen med valfritt belopp mellan minst 50 kr och max 500 kr INNAN ni går ut och tävlar. Slår ni Uffe på hål 15 dubblar han värdet på presentkortet.

RESULTAT VSOP Vecka 27
1.) Johan Widal 65 SVART
2.) Mandel Carnegård 66 SVART

NY AW-GOLF MED GRILLNING 12/7
Fredag 12 juli kör vi på nytt en AW-golf med grillning efteråt - denna gång kör vi en foursome (har ni ej spelat foursome så ska ni testa - 2-mannalag där man under hela ronden slår varannat slag från tee till hål). Vi kör slaggolf 9 hål med fyrbollar (8 pers i bollen), max 72 pers/36 lag. En härlig aktivitet för att träffas, umgås och ha de kul & mysigt ihop! Känna glädje och gemenskap genom golfen och lite avslappnad atmosfär!

ALLA är välkomna - vill du spela med någon specifik i ditt tvåmannalag anmäler du laget, vill du komma ensam och inte har någon att spela med anmäler du dig som singel så parar vi ihop dig med någon annan ensamanmäld! Medlem betalar 100 kr för tävlingen inkl. grillmat efteråt - dryck tillkommer. Gäst utifrån lägger till 100 kr i greenfee = 200 kr. OBS! Svara på frågan om mat för dig själv eller flera vid anmälan! 

REPETITIONSTILLFÄLLE
För dig som har gått på nybörjarkurs under året och för dig som har hcp mellan 36 och 54 kommer repetitionstillfällen att ordnas utan extra kostnad. 
Nästa tillfälle är 23/7 kl 17.30

DRYGT EN MÅNAD TILL KM - KLUBBMÄSTERSKAP FÖR ALLA
Ni vet väl om att anmälan till KM har öppnat? 10-11 augusti är det KM, boka in i era kalendrar och anmäl er! (OBS! Längst ner i detta veckobrev ser ni lite andra roliga datum ni kan notera i era almanackor)

UFFE KÖR 25% RABATT SOMMARREA PÅ ALLA KLÄDER FR O M IDAG TORSDAG 4/7

Passa på att fynda snygga, nya, fräscha kläder i shopen. Uffe börjar idag med sommarrea där han kör 25% rabatt på alla kläder i shopen (inklusive regn och vind).

OCH GLÖM INTE - att i morrn kan du dubbla värdet på presentkort som köps fredag 5/7

SPÖA UFFE PÅ HÅL 15 - HOLMAVECKAN
Uffe utmanar er på hål 15 i morgon fredag Shopens fyrboll bästboll. Köp ett presentkort i shopen med valfritt belopp mellan minst 50 kr och max 500 kr INNAN ni går ut och tävlar. Slår ni Uffe på hål 15 dubblar han värdet på presentkortet. Snacka om att kunna fynda denna vecka!

VARNING FÖR HUGGORMAR

Det har inkommit rapporter om huggormar på flera ställen på banan ( vänster om röd tee hål 4, högruffkant höger hål 5, högruffkant vänster hål 6, i området till höger om diket hål 13, högruffkant vänster hål 16 vid första bunkern ). Enda rekommendationer vi kan ge är att vidta största försiktighet när och om ni letar boll i dessa områden - eller helt enkelt slå en provisorisk och spela på den!

KOMMANDE TÄVLINGAR - BOKA IN I KALENDERN

Kontakt - Öppettider - Övrigt

ÖPPETTIDER

Måndag-Torsdag 8,00-17,00
Fredag 8,00-16,00
Lördag-Söndag 8,00-15,00
(stängning kan variera beroende på väder & beläggning)

Ha en skön, men blåsig semesterhelg! // Magnus

Kansli/Tidsbokning: 035-384 00 info@holmsgk.se
Greenkeppers/Banan: 035-384 89 stefan@holmsgk.se
Shopen: 035-381 16 shopen@holmsgk.se
Restaurangen: 035-380 81 filip@holmsgk.se

Klicka på Läs Mer nedan för anmälan
Läs mer
Klicka på Läs Mer nedan för anmälan
Läs mer