Nyhetsbrev 26 - 2019

Holmaveckan på G!

Har ni börjat fira semester? I så fall finns det gott om tider lediga i helgen ... varför inte bjuda med er vänner från andra klubbar och visa upp vår fina klubb, restaurang och bana? Spelar de med dig som medlem (fullvärdig) så får de ju faktiskt greenfee & lunch för 495 kr. Nästa vecka är det Holmaveckan ... mer info nedan!

Fr.o.m. 1 juli ändrar vi stängningstid månd-torsd i shopen/kansliet till kl 17.00.

SPÖA UFFE PÅ HÅL 15 - HOLMAVECKAN
Uffe utmanar er på hål 15 på fredag nästa vecka under shopens fyrboll bästboll. Köp ett presentkort i shopen med valfritt belopp mellan minst 50 kr och max 500 kr INNAN ni går ut och tävlar. Slår ni Uffe på hål 15 dubblar han värdet på presentkortet.

RESULTAT VSOP Vecka 26
1.) Jan Sylvén 68 SVART
2.) Markus Jonek 69 VIT

NY AW-GOLF MED GRILLNING 12/7
Fredag 12 juli kör vi på nytt en AW-golf med grillning efteråt - denna gång kör vi en foursome (har ni ej spelat foursome så ska ni testa - 2-mannalag där man under hela ronden slår varannat slag från tee till hål). Vi kör slaggolf 9 hål med fyrbollar (8 pers i bollen), max 72 pers/36 lag. En härlig aktivitet för att träffas, umgås och ha de kul & mysigt ihop! Känna glädje och gemenskap genom golfen och lite avslappnad atmosfär!

ALLA är välkomna - vill du spela med någon specifik i ditt tvåmannalag anmäler du laget, vill du komma ensam och inte har någon att spela med anmäler du dig som singel så parar vi ihop dig med någon annan ensamanmäld! Medlem betalar 100 kr för tävlingen inkl. grillmat efteråt - dryck tillkommer. Gäst utifrån lägger till 100 kr i greenfee = 200 kr. OBS! Svara på frågan om mat för dig själv eller flera vid anmälan!

VIKTIGA DATUM HALLANDSGREENFEE, VARDAGSMEDLEMMAR, AVTALEN RYDÖ, SKOGABY, BJÖRNHULT, BJÄRE
Nästa gång ni kan nyttja hallandsgreenfee blir då måndag 19 augusti! OBS! Tänk på att vill ni ta med vänner ändå och spela här så reducerar vi greenfee med 150 kr (Spel Med Medlem) så de betalar 400 kr under uppehållstiden. (Golfhäftet har uppehåll v28-31).

Vardagsmedlemmar får börja betala greenfee för att spela måndag 1/7 fram till söndag 4/8. (v27-31).

Likaså pausas billigare spel på våra samarbetsklubbar under juli månad (v27-31).

NYTT VÄRLDSHCP
Är ni nyfikna på att veta mer och lära er om hur det nya världshandikappet kommer att fungera kan ni nu läsa om det här: https://golf.se/varldshandicapsystemet

REPETITIONSTILLFÄLLE
För dig som har gått på nybörjarkurs under året och för dig som har hcp mellan 36 och 54 kommer repetitionstillfällen att ordnas utan extra kostnad.
Nästa tillfälle är 2/7 kl 17.30

STARTERS Holmaveckan fredag & söndag SÖKES!

Jag söker starters till fredagens 5/7 och söndagens 7/7 tävlingar under Holmaveckan. Nedan pass är aktuella:

• FREDAG 5/7 KL 8.00-12.00
  • FREDAG 5/7 KL 12.00-CA 14.30
  • SÖNDAG 7/7 KL 7.00-12.00
  • SÖNDAG 7/7 KL 12.00-CA 15.00

Vänder mig främst till alla de ligor som har fått förbokade tider under året! Maila in till magnus@holmsgk.se vilket eller vilka pass ni kan ta! Vi bjuder på kaffe + fralla eller kaffe + korv/bröd till alla starters.

HOLMAVECKAN 2019 - ANMÄL ER! (Fyrmannacramblen söndag 7/7 redan FULL - Semesterslaget lördag 6/7 bara 5 platser kvar)

TORSDAG 4 JULI - Holmaveckan - Jensen Sängar - Slaggolf 1 klass (56 ANMÄLDA)

Kostnad 150 kr (+250 kr i tävlingsgreenfee ... fri greenfee för Rydö GK, Skogaby GK & Björnhults GK)
(greenfeebiljetter, Golfhäftet eller andra rabatter gäller ej under tävlingar)

Max antal: 128 deltagare Anmälan Min Golf: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=1827978

Shotgun/Gemensam start: 14.00

SPONSOR: Hilding Anders / Jensen Sängar

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREDAG 5 JULI - Holmaveckan - Uffes Golfshop - Fyrboll/Bästboll 1 klass (46 LAG ANMÄLDA - 92 PERS)

Kostnad 150 kr/pers (+250 kr i tävlingsgreenfee ... fri greenfee för Rydö GK, Skogaby GK & Björnhults GK)
(greenfeebiljetter, Golfhäftet eller andra rabatter gäller ej under tävlingar)

Max antal: 168 deltagare (84 par/lag) Anmälan Min Golf: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=1827979

Löpande start: från 8.00

SPONSOR: Uffes Golfshop

LÖRDAG 6 JULI - SEMESTERSLAGET - Irish Greensome (85 lag anmälda = 170 personer)
Irish Greensome - gemensam start kl 9,00 (vi kommer att spela i 3-bollar, dvs 6 personer per boll, så räkna med ca 5 timmar) - Startavgift: 200 kr/person (+250 kr tävlinggreenfee om ej medlem) - för detta får du/ni:

- Tävlingen inkl. goodie bag vid start
- Närmast hål på alla par 3 hål ( 2, 7, 13 och 15 )
- Extra tävling mellan hål 9 och 10
- Det ingår korvbuffé med tillbehör + mineralvatten (annan dryck bekostas av den tävlande själv). efter tävlingen i restaurangen.
- Prisutdelning (Närvaro krävs för att ta del av prisbordet)

Björnhults GK, Rydö GK och Skogaby GK betalar ingen tävlingsgreenfee - endast startavgift. (inga greenfeebiljetter, frikort eller andra rabatter gäller)

Anmälan Min Golf: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=1827981

Huvudsponsor för tävlingen: JM:s Chark