Nyhetsbrev 2-2020

God fortsättning på ännu ett golfår 2020!

Som alla sett och känt har det varit friska vindar och väldans mycket regn senaste veckan. Vi hoppas detta vänder så att Stefan & co. kan komma ut nästa vecka och fortsätta med vinterns banprojekt! Jag jobbar för fullt med förberedelser för bokslut, årsmöte, sponsorer, tävlingar, ligor m.m. Jag hoppas att i nästa veckas nyhetsbrev kunna presentera grundstommen i vårt "nya" tävlingsutbud för 2020, mycket nytt, men också en del kvar av det gamla traditionella. Tyvärr spelades det sista Ostslaget 2019 och kommer ej tillbaka i år i alla fall ... vi får se om någon väcker liv i det i framtiden. Vi kommer ersätta Ostslaget med en annan rolig tävling!

TÄVLING - GISSA-ÖPPNING
Nu är det dags att plocka fram meteorologkunskaperna och berätta för oss när vi tänker öppna banan med ordinarie greener och slinga!? Vi ska i år hjälpa er lite på traven ... vi kommer öppna banan en dag framöver på ett helt klockslag (9,00  10,00  11,00 osv ...) så ni behöver EJ gissa på typ 12,17 eller 11,34 osv.

Gissa datum & klockslag för tee off så har du chansen att vinna 10 st luncher i vår fina Golfrestaurang värda ca 1000 kr, samt 1 ex av Genväg till golfens regler värd 129 kr. (OBS! endast 1 gissning/person - skulle fler än 1 gissa samma dag och samma tid får alla som gissat rätt pris!)

Ert bidrag skickar ni in via formuläret på: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/tavling-nar-oppnar-banan-2020

Hetast än så länge i år är nedan 5 tävlande (17 bidrag har kommit in, jag kommer utöka till 10-i-topp fr o m nästa vecka):

9 mars       10,00      Jimmie Tschander
18 mars 11,00 Carl-Magnus Svengren
25 mars 11,00 Anders Hultman
29 mars 11,00 Christer Holmgren
3 april 11,00 Lars Evald

Ha en trevlig helg och håll utkik i mailen nästa torsdag/fredag - då kommer mycket trevlig läsning om tävlingar och annat!

Magnus / Klubbchef

FLER SPONSORER 2020 SÖKES

Alla klubbar och föreningar har en lång önskelista om investeringar, förbättringar, inköp, åtgärder som ofta kräver större finansiella medel än vad medlemsavgifter och ordinarie intäkter räcker till. Därför är våra sponsorer GULD värda! Ett stort TACK till alla er som redan sponsrar klubben på ett eller annat sätt!

Vi skulle vilja ha FLER sponsorer - små som stora ... Är DU egen företagare? Känner du någon golfande företagare eller någon icke-golfande företagare som brinner för föreningsliv? Hör av dig till oss då så vi kan kontakta dem för ett möte.

Är DU den medlemmen som ser till att sponsorn tecknar ett avtal med oss och sponsrar klubben så kommer du att belönas med en premie i form av 2 greenfeebiljetter (fullvärde värt 1100 kr) som du kan nyttja och visa upp vår fina bana för vänner från andra klubbar, värvar du dessutom en ny medlem utöver detta ... premieras du ytterligare med 1 greenfeebiljett + 2 luncher i restaurangen!

Har du ett tips? Eller rent utav ett konkret förslag? Meddela oss! Vi anpassar sponsringen efter sponsorns egna önskemål!

Maila på magnus@holmsgk.se eller ring Magnus på 070-3536447