Nyhetsbrev 15 - 2018

Wow vilken härlig start vi fick på säsongen 2018

Efter en bedrövlig höst fick vi en underbar vårstart med en bana och greener i kanonskick. Ett stort TACK och en eloge till Stefan vår Head Greenkeeper och hans team! De har gjort ett kanonjobb inför öppningen.

Alla ni som spelat sedan i torsdags förra veckan har ju märkt så bra vi har det på Holms GK just nu ... ta gärna med er vänner och bekanta som golfar och låt dem uppleva vår bana näst intill i sommarskick redan nu! Ni vet väl att de bara betalar 350 kr i greenfee om de spelar med dig som medlem i samma boll?!

VSOP - resultat från 18/4
1.) Chaiwan Eliasson 68 nto - svart tee
2.) Leif Johansson 72 nto - gul tee

NYA KLIPP & PLOCKDAGAR - Range & Övningsområde
Rangen kommer i år att hålla helt stängt onsdag kväll från 19,30 till torsdag förmiddag 11,00. Under denna tid kommer det att plockas rent och klippas. Vi hoppas alla respekterar detta och noterar detta som en rutin i kalendrarna. Dock finns möjlighet att träna vid övnings-/chipområdet och vid puttinggreen. OBS! Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och dåligt väder.

PÅMINNELSE - OBETALDA FAKTUROR
Förfallodag på sista delen av årsavgiften 2018 var den 27/3 och fortfarande är det en stor del medlemmar som inte betalt in senaste fakturan. Har ni slarvat bort fakturan eller på annat sätt missat så skickar vi gärna en ny kopia - hör av er till mig på 035-384 00 eller mail magnus@holmsgk.se ... vi kommer tillfälligt att stänga ner spel och bokningsmöjligheter för de medlemmar som ej betalt in senast 30/4 från och med 1 maj. Vi öppnar upp spärren så fort avgiften är fullbetald - gäller ALLA medlemsformer (OBS! gäller självklart EJ autogirobetalande).

ÖPPETTIDER Reception/Shop:
Månd-Torsd: 8.00-18.00
Fred: 8.00-16.00
Lörd-Sönd: 8.00-15.00

Ni når kansliet/tidsbokning på 035-381 89 och Shopen på 035-381 16

Ha en trevlig helg - vi ses väl på lördag? I helgen jobbar Magnus, Uffe och Andreas

SISTA CHANSEN - Glöm inte anmäla er till Matchplay Cup 2018 - FRAMFLYTTAD start till 1 maj!

Nu är det sista chansen att anmäla sig till årets matchplay, vi skulle gärna vilja ha in några till utöver de 41 som är anmälda för att få till ett bra seriespel för kval till de 32 slutspelsplatserna, därför skjuter vi upp starten ytterligare 1 vecka till den 1 maj (ni har ändå gott om tid för seriespelet som ska vara klart 8 juli) - matchspel är kul! Ni gör anmälan på Min Golf.

För 10:e året i rad anordnas denna populära matchspelstävling som för femte året i rad spelas på Holms Golfklubb i Halmstad (5 tidigare år har tävlingen spelats på Strandtorps GK). Spelformen är 18 håls matchspel singel med hcp. Först spelas en kvalserie för att kvala in till slutspelsträdet. Serierna innehåller 4 spelare där de 1-2 bästa (beroende på antal serier) går vidare till slutspel. Rapportering av resultat och ställning i serier etc. kommer löpande att uppdateras på hemsidan (länk kommer när deltagarlistan är klar och serieindelning gjorts).

Via denna länk kan ni ta del av de generella reglerna för denna tävling >>

Anmälning via Min Golf >>

Holms Golfrestaurang & Café har öppnat för säsongen

I lördags öppnade Sylvia restaurangen för säsongen. Ni kommer att känna igen alla som jobbar där.

I restaurang & café träffar du:
Sylvia, Sara, Erika, Gabriel och Dumido

Nytt för i år är att vardagsbuffén kostar 95 kr och Helgbuffén kostar 110 kr (och är lite mer påkostad).

Ni kan som vanligt sätta in matpengar på konto i restaurangen (görs på plats i kassan i restaurangen). Ni kan även köpa Lunchkort både för vardag och för helg.

Vardagskortet kostar 950 kr (ni får 10 luncher + 1 i bonus = 11)

Helgkortet kostar 1100 kr (ni får 10 luncher + 1 i bonus = 11)

Lunchkorten kan ni köpa både i restaurangen och i kansliet nere i shopen, ni kan även få korten hemskickade mot faktura om så önskas, skicka in en beställning till info@holmsgk.se

VI HOPPAS ATT NI MEDLEMMAR TAR CHANSEN I ÅR ATT ÄTA GOTT OCH MÅ GOTT I VÅR FINA RESTAURANG - TA GÄRNA MED ER VÄNNER OCH BEKANTA!

Köp Golfhäftet 2018 hos oss!

Nu kan du köpa Golfhäftet och få en Wilson golfhandske på köpet! Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee. Köp 1st Golfhäftet 2018 för 495 kronor och få en golfhandske på köpet.

Köper du Golfhäftet inkl PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller publiceras på www.golfhaftetplus.com eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du för 199 kronor.

Citykortet 2018 - 100 kr

I Citykortet finns mer än 100 erbjudanden, t.ex. rabatt på kläder, skor, heminredning, smycken, cyklar, restaurang- och cafébesök, fotografering och mycket mer.

Du som köper Citykortet kan spara 1000-tals kronor. Kortet gäller i flera välkända verksamheter i City med omnejd och kommer ut två gånger om året. Det nya kortet är giltigt 1 mars 2018 - 31 augusti 2018.

Du köper det i receptionen här på klubben eller så kan du få det hemskickat mot faktura, alternativt SWISH 123 225 22 11 - Kostnad 100 kr

Vill du beställa Citykortet? Skicka ett mail till info@holmsgk.se

GLÖM INTE! Värva en medlem till Holms Golfklubb och få en premie!

Vi har som alltid vår värvningskampanj! Värvar du en NY fullvärdig medlem eller en NY vardagsmedlem får du 3 st Ordinarie greenfeebiljetter att bjuda vänner på golf med! De är värda 500 kr st. Den nya medlemmen ska uppge ert golf-ID vid anmälan som ny medlem.

Allt om våra medlemskap hittar ni här: http://www.holmsgk.se/se/klubben/medlemskap

Och anmälan kan göras direkt via denna länk: http://www.holmsgk.se/se/klubben/medlemskap/ansokan-om-medlemskap

Vill du skicka e-post till oss så når du oss på info@holmsgk.se, magnus@holmsgk.se och shopen@holmsgk.se så svarar vi så snart vi kan!

Öppettider shop/reception: Måndag-Torsdag 8.00-18.00 Fredag 8.00-16.00 Lördag-Söndag 8.00-15.00