Nyhetsbrev 1-2020

God fortsättning på ännu ett golfår 2020!

Hej igen på er alla goa och glada medlemmar! Hoppas ni ätit gott, mått gott och fått många fina julklappar av tomten! Några nyårslöften som ska brytas/hållas? Nu rullar vi igång en ny säsongsförberedelse med allt vad det innebär. Jag hoppas kunna delge allt som händer framöver löpande som vanligt.

Vi har ett nytt händelserikt år framför oss!

ÅRLIGA GISSA-ÖPPNINGSTÄVLINGEN STARTAR
Nu är det dags att plocka fram meteorologkunskaperna och berätta för oss när vi tänker öppna banan med ordinarie greener och slinga!? Vi ska i år hjälpa er lite på traven ... vi kommer öppna banan en dag framöver på ett helt klockslag (9,00  10,00  11,00 osv ...) så ni behöver EJ gissa på typ 12,17 eller 11,34 osv.

Gissa datum & klockslag för tee off så har du chansen att vinna 10 st luncher i vår fina Golfrestaurang värda ca 1000 kr, samt 1 ex av Genväg till golfens regler värd 129 kr. (OBS! endast 1 gissning/person - skulle fler än 1 gissa samma dag och samma tid får alla som gissat rätt pris!)

Ert bidrag skickar ni in via formuläret på: http://www.holmsgk.se/se/tavlingar/tavling-nar-oppnar-banan-2020

AVISERING ÅRSMÖTE 2020 - 4 MARS KL 18,30
Som vi brukar göra så aviserar vi i god tid datum för nästkommande årsmöte. Det går 2020 av stapeln onsdag den 4 mars kl 18,30 - plats återkommer vi med! Eventuella motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 4 februari. Skickas via mail till info@holmsgk.se eller via vanlig post till Holms GK, Nannarp, 305 92 HOLM

Medlemsförmåner - samarbeten 2020

Nu är nästan alla befintliga medlemsförmåner uppdaterade för 2020, ni hittar alla medlemsförmåner här: http://www.holmsgk.se/se/klubben/medlemskap/medlemsformaner

OBS! Vi höjer upp Björnhultsavtalet till samma som Skogaby och Rydö, dvs. 150 kr vardagar och 200 kr helger efter kl. 14,00 (ej v 27-31)

Samarbetsavtalet med Bjäre GK inväntar vi svar på ... GÅ GÄRNA IN PÅ SIDAN OCH KOLLA - Ni kanske behöver köpa kort på ACTIC, Träningskompaniet eller kanske ta en massage på AG Massage. Varför inte köpa billiga fönster hos Fönsterbolaget Halland?

FLER SPONSORER 2020 SÖKES

Alla klubbar och föreningar har en lång önskelista om investeringar, förbättringar, inköp, åtgärder som ofta kräver större finansiella medel än vad medlemsavgifter och ordinarie intäkter räcker till. Därför är våra sponsorer GULD värda! Ett stort TACK till alla er som redan sponsrar klubben på ett eller annat sätt!

Vi skulle vilja ha FLER sponsorer - små som stora ... Är DU egen företagare? Känner du någon golfande företagare eller någon icke-golfande företagare som brinner för föreningsliv? Hör av dig till oss då så vi kan kontakta dem för ett möte.

Är DU den medlemmen som ser till att sponsorn tecknar ett avtal med oss och sponsrar klubben så kommer du att belönas med en premie i form av 2 greenfeebiljetter (fullvärde värt 1100 kr) som du kan nyttja och visa upp vår fina bana för vänner från andra klubbar, värvar du dessutom en ny medlem utöver detta ... premieras du ytterligare med 1 greenfeebiljett + 2 luncher i restaurangen!

Har du ett tips? Eller rent utav ett konkret förslag? Meddela oss! Vi anpassar sponsringen efter sponsorns egna önskemål!

Maila på magnus@holmsgk.se eller ring Magnus på 070-3536447